Vivir y disfrutar – Leven en genieten op zijn Spaans…

Vakantievilla in Spanje – Vivir y Disfrutar – Leven en Genieten op zijn Spaans

Vivir y disfrutar staat voor leven en genieten, dit motto is volledig van toepassing voor deze prachtige vakantievilla in Spanje, Olivella, Sitges nabij Barcelona.

Deze villa staat boven op een berg met prachtige vergezichten over de heuvels. De villa is groot en biedt vollop ruimte voor 10 personen. Het interieur is modern en luxe en voorzien van alle gemakken en comfort die je van een dergelijke villa mag verwachten. Door de omvang zijn er verschillende ruimten om te verblijven zodat je ook met 10 personen nog voldoende privacy hebt.

Buiten is een zwembad, ruime poolarea met buiten loungehoek met uiteraard een barbecue. Onder de veranda staat een fantastische grote eettafel waar in het Spaanse ritme tot s ’avonds laat kan worden nagetafeld.

Door de hoge ligging heeft de villa volop vrijheid, maar het is ook zeker de moeite waard om de berg af en toe te verlaten. In de nabijheid zijn enkele leuke restaurants te vinden en Sitges ligt op nog geen 15 minuten afstand. Sitges is een badplaats met prachtige stranden, heerlijke restaurants en Spaanse smalle winkelstraatjes om ’s avonds door heen te kuieren.

Vanaf de villa rijdt u binnen 50 minuten langs de voet van het Columbus beeld aan de havenzijde van de Ramblas in Barcelona. Hier vanuit kunt u te voet, taxi of metro de stad verkennen. Wandelen door de Gotic wijk of El Born, u zelf verwonderen in het Picasso museum of één van de kunstwerken van Gaudi of ten slotte heerlijk eten in een van de restaurants aan de haven.

Deze kindvriendelijke villa is ronduit de plek voor u met uw familie of een groep vrienden.

Vivir y disfrutar!

Kijk voor meer informatie over deze villa op www.vakantievillatehuur.nl

Elsert Sikma en Paul Dijkstra

www.vakantievillatehuur.nl

info@vakantievillatehuur.nl

+31 6 – 41 41 22 19

Share

Leave a Reply